Jouluterveiset

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Jos sinulta kysyttäisiin, miltä hyvä tiimityö näyttää, miten kuvailisit sitä? Mitä mieltä olisit, jos kuvailisimme sitä haastavan ja lumisen maiseman halki joutuisasti kiitävänä koiravaljakkona?

 

Valjakossa jokaisella on merkityksellinen roolinsa ja kaikkien kumppanien on puhallettava yhteen hiileen. Esimerkiksi lähinnä rekeä ovat vahvimmat koirat, jotka ottavat isoimman osan reen painosta vastaan, keskellä ovat vauhtia ylläpitävät ja käännöksissä auttavat koirat ja keulassa johtajakoirat, jotka kuuntelevat ohjastajaa ja etsivät oikean reitin eteenpäin.  Pienempikin valjakko kyvykkäitä koiria vie sinut kiitäen lumen läpi yhteiseen päämäärään.

 

Tulevana vuonna tavoitteenamme on olla entistä parempi kumppani asiakkaillemme. Tehdäksemme toimintatavoistamme entistä yhdenmukaisempia ja tehokkaampia, olemme täällä Innokkaalla ottaneet käyttöön uudet ydinprosessit. Olemme myös sitoutuneet kehittämään niitä yhdessä jatkuvasti edelleen. Brändimuutoksemme rattaat ovat myös pyörineet eteenpäin: muutoksia näet jatkossakin materiaaleissamme ja kanavissamme.

 

Voimme tyytyväisinä todeta, että Innokkaan uusille toimialoille laajentuminen on lähtenyt liikkeelle varsin lupaavasti. Valmistusyksikkömme on ottanut työn alle lukuisan joukon uusia projekteja, jotka tuovat tehokkuutta ja uusia ajatuksia kaikkien asiakkaidemme hyödyksi. Tulemme toivottavasti näkemään samankaltaisia uusia tuulia tulevaisuudessa sekä tuotekehityksen että ohjelmistokehityksen puolella.

 

Kestävyys ja vastuullisuuden kehittäminen tulee saamaan aivan uudenlaista vauhtia Innokkaan toiminnassa ensi vuoden aikana. Olemme jo työstäneet uutta kehysohjelmaa ja aloitamme CSRD:n mukaista raportointia jo ensi vuonna. Vuoden aikana tulemme käymään läpi myös koko toimitusketjumme läpinäkyvyyden takaamiseksi. Asiakkaillemme haluamme jatkossa myös kehittää ja tarjota uusia palveluita, esimerkiksi Design for Sustainability -palvelua tuotteiden vastuullisuuden kehittämiseksi. Monen asiakkaamme toiveissa on tänä vuonna ollut siirtää valmistusta lähemmäs markkinoita ja omaa toimintaa. Olemme nähneet paljon valmistusta siirtyvän takaisin Eurooppaan ja pidämme sitä erittäin positiivisena muutoksena niin liiketoiminnan kuin kestävän kehityksen kannalta. Hyvää työtä!

 

Ensi vuonna tulemme tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä Digious ja Cubist tiimien välillä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa ja vahvempaa asiantuntemusta terveydenhuollon digitalisaation ja ohjelmistokehityksen osalta. Kun lisäämme tähän reseptiin vielä QA&RA-tiimimme osaamisen, tarjoamamme onkin jo melkoisen ainutlaatuista. Kuten tehokkaassa valjakossa, yhdessä olemme vielä vahvempia.

 

Ensi vuonna Innokas täyttää jo 30 vuotta. Mutkia ja nopeita käännöksiä tulee vastaan varmasti myös vuodessa 2024, mutta vahvalla kumppanuudella pääsemme päämääräämme yhdessä ja entistä paremmin. Pidetään yhteyttä, lupaamme ettemme pure!

 

Jouluterveisin

Janne Kostamo, Innokkaan toimitusjohtaja

 

Tavoitat meidät edelleen vanhoista osoitteistamme, mutta tehokkaimmin seuraavista:

Tel. +358 8 562 3100

Yleiset tiedustelut:

info@innokas.eu

Myynti, markkinointi ja viestintä:

sales@innokas.eu

Contact us

 

 

Picture of Innokas osaajat
Kirjoittaja Innokas osaajat
Blog, News