Innokas Medical vieraili Ronald McDonald Talolla jouluterveisten kera

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medical on tänä jouluna mukana tukemassa sairaalassa joulunsa viettäviä lapsia ja heidän perheitään. Yritys järjesti koko henkilöstönsä voimin joulukeräyksen Ronald McDonald Lastentalosäätiön hyväksi.

 

Innokas Medical aloitti yritysyhteistyön Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa kuluneen syksyn aikana.

 

”Ronald McDonald Lastentalosäätiön toiminnan eettinen ja moraalinen perusta on todella vahva, minkä lisäksi sillä on selkeä linkki Innokkaan liiketoimintaan. Tarkoituksenamme on rakentaa pitkäjänteinen kumppanuus säätiön kanssa, minkä kautta kannamme yhteiskuntavastuumme yrityksenä”, kommentoi tuolloin Innokas Medicalin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Elina Rautiola.

 

Innokkaan ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön välinen yhteistyö käynnistyi loppuvuoden aikana joulukeräyksen muodossa. Hyväntekeväisyyskeräyksessä Innokas tarjosi henkilöstölleen mahdollisuuden tukea sairaalajoulua viettävää lasta ja perhettä joululahjoituksella.

 

”Innokas yrityksenä kannusti työntekijöitä lahjoittamiseen lupaamalla tuplata henkilökunnan keräämän potin lopulliseksi lahjoitussummaksi”, Rautiola kertoo.

 

Joululahjoituksen lisäksi Innokas työntekijöineen osallistui Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettyyn #TekojenTiistaihin, joka on vuosittain toistuva kansainvälinen hyväntekemisen päivä.

 

”Osana hyväntekeväisyyskampanjaamme osallistuimme myös Tekojen Tiistaitaihin, jota vietettiin marraskuun loppupuolella. Kokoonnuimme tuolloin eri toimipisteillämme askartelemaan joulukortteja Ronald McDonald Talon lapsille ja perheille”, Rautiola kertoo.

 

Kortit koottiin lopulta yhteiseksi joulutervehdykseksi ja luovutettiin Talolle yhdessä lahjoituspotin kanssa.

 

”Keräyksemme tavoitteena oli saavuttaa summa, joka vastaa äidin tai isän asumista Ronald McDonald Talolla lähellä sairasta lastaan vuoden ajan. Kokonaisuudessaan puhuttiin 4015 euron lahjotuspotista”, Rautiola kertoo.

 

”Olen todella iloinen siitä, että yhdessä henkilöstön kanssa keräämämme potti Innokkaan kertoimen kera oli sellainen, jolla ylsimme tavoiteltuun summaan. Tästä kuuluu kiitokset koko henkilöstöllemme”, hän kiittelee.

 

Lastentalosäätiön markkinoinnista ja varainhankinnasta vastaava Katariina Schmidt kertoo olevansa todella kiitollinen alkaneesta yhteistyöstä Innokas Medicalin kanssa.

 

”Lastentalosäätiön tavoitteena on kerätä varoja ja ylläpitää Talon toimintaa yhteistyökumppaneiden tukemana. Ilman kumppaneita säätiön toiminta ja Talon ylläpitäminen ei olisi mahdollista”, Schmidt pohtii ja jatkaa:


”Haluamme vielä kerran kiittää koko Innokkaan henkilökuntaa heidän upeasta panoksestaan tässä jouluisessa hyväntekeväisyyskampanjassa – niin rahalahjoituksesta kuin korttiaskarteluistakin. Kokonaisuus oli mielestäni hyvin koskettava ja onnistunut. Tällä joulutervehdyksellä Innokas loi lämmintä joulumieltä Ronald McDonald Talossa tänä vuonna joulua viettäville lapsille ja heidän perheilleen. Olemme erittäin kiitollisia.”

 

Joulukranssi V2Kuvassa Innokkaiden askartelemat joulukortit joulukranssina.

 

Lisätietoja asiasta:

Elina Rautiola, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Innokas Medical Ltd.: elina.rautiola@innokasmedical.fi

Katariina Schmidt, markkinointi- ja varainhankintapäällikkö, Ronald McDonald Lastentalosäätiö: katariina.schmidt@rml.fi

 

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News