Medica toi jälleen uusia kontakteja

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medical oli jälleen mukana Saksan Düsseldorfissa 18.-21.11. järjestetyillä Medica-messuilla. Kyseessä on yksi maailman suurimmista säännöllisesti järjestettävistä lääketieteen tekniikan alan näyttelykokonaisuuksista käsittäen medical-laitteiden koko elinkaariketjun komponenttien tarjoajista aina lopputuotteiden ja laatujärjestelmien esittelijöihin saakka. Tänä vuonna tapahtumaan osallistui neljän päivän aikana jopa reilut 120 000 messuvierailijaa.

 

Innokas oli tapahtumassa mukana OuluHealthin toteuttamalla yhteisosastolla, jossa oli Innokkaan lisäksi seitsemän muuta oululaislähtöistä medical-alan yritystä esittelemässä toimintaansa.

 

”Tarkoituksenamme oli tarjota oululaisille alan yrityksille valmis ja kustannustehokas ratkaisu, jonka kautta yritykset pääsivät esittelemään innovaatioitaan sekä verkostoitumaan. OuluHealthin näkökulmasta messut onnistuivat todella hyvin; yhteisosastolle osallistui Oulusta jopa 8 yritystä, ja palaute on ollut messujen jälkeen todella positiivista”, kertaa OuluHealth:lla asiakkuuspäällikkönä työskentelevä Salla Hirvonen.

 

Innokkaalta tapahtumaan osallistuivat erityisesti kansainväliseen uusasiakashankintaan keskittyneet Heikki Norros, Jan Pauve ja Thomas Sillman sekä Innokkaan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Rautiola. Rautiola kertoo Innokkaan messuosallistumisen olleen onnistunut, ja pitää OuluHealthin tarjoamaa yhteisosastoa messuosallistumismuotona erinomaisena.

 

”OuluHealthin toteuttama yhteisosasto –tyyppinen ratkaisu on mielestämme fiksu ja kustannustehokas tapa koota yritykset samasta maasta saman katon alle edustamaan suomalaista terveysteknologia-alan osaamista. Yhteisosastollamme kävi vierailijoita tasaiseen tahtiin, ja järjestelyt toimivat moitteettomasti”, kertaa Rautiola.

 

Sillman kokee messut tärkeänä tapahtumana medical-alalla toimiville yrityksille, sillä se toimii kokonsa puolesta merkittävänä kansainvälisenä kohtaamis- ja verkostoitumispaikkana. Hän kertoo Innokkaan saaneen messuilta muutamia hyviä uusia kontakteja jatkoseurantaan.

 

”Yhtenä maailman suurimpana alan tapahtumana Medica tarjoaa loistavan katsauksen terveysteknologia-alan tuotteisiin, trendeihin ja tarjontaan. Kirjasimme messuilta yhteensä vajaat kymmenkunta uutta mahdollista asiakasprospektia jatkoseurantaan, joten messuosallistumisen voinee sanoa olleen kannattava”, hän kertaa.

 

Medica järjestetään seuraavan kerran Saksan Düsseldorfissa 16.-19.11.2020.

 

Lisätietoja messuista alla olevasta osoitteesta:

www.medica.de

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News