Innokas Medical ja Serres Oy yhteistyössä tukemassa erikoissairaanhoidossa olevia lapsia ja heidän perheitään

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Sen lisäksi, että Innokas Medical ja Serres Oy toimivat samassa konsernissa kehittäen tiiviissä yhteistyössä tulevaisuuden terveydenhuoltoa, tuovat yritykset nyt kumppanuuden uudelle tasolle hyväntekeväisyyden muodossa.

 

Innokas Medical rakentaa parempaa huomista kehittämällä ja tuottamalla terveysteknologiaa. Jo vuodesta 1994 lähtien Innokkaan missiona on ollut auttaa ihmisiä elämään parempi ja pidempi elämä tuottamalla laadukkaita ja ensiluokkaisia terveysteknologia-alan tuotteita ja palveluita. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa synnytettävistä uusista innovaatioista hyötyvät myös mm. erikoissairaanhoidossa olevat lapset, joiden läheisistä noin 400 yöpyy joka vuosi Ronald McDonald Talolla Helsingin Meilahdessa.

 

”Säätiön toiminnan eettinen ja moraalinen perusta on todella vahva, minkä lisäksi sillä on selkeä linkki meidän liiketoimintaan. Innokkaalla kehitettyjen ja valmistettujen lääkintälaitteiden avulla voidaan auttaa ihmisiä elämään parempi ja pidempi elämä. Osaa näistä laitteista voidaan käyttää myös hoitamaan ja diagnosoimaan Uudessa Lastensairaalassa erikoissairaanhoidossa olevia lapsia, joiden perheitä puolestaan Ronald McDonald Lastentalosäätiö tukee ja auttaa”, pohtii Innokkaan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Rautiola.

 

”Innokkaan tähtäimessä on ollut rakentaa pitkäjänteinen kumppanuus Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa, minkä kautta kannamme yhteiskuntavastuumme yrityksenä. Yhteistyön myötä saamme kokea konreettisesti sen, kuinka merkityksellistä ja tärkeää työtä jokainen Innokas Medicalin työntekijä päivittäin tekee”, Rautiola jatkaa.

 

Innokkaan ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön välinen yhteistyö käynnistyi jo viime vuonna joulukeräyksen muodossa. Hyväntekeväisyyskeräyksessä Innokas tarjosi henkilöstölleen mahdollisuuden tukea sairaalajoulua viettävää lasta ja perhettä joululahjoituksella ja -tervehdyksellä. Yritys kannusti lahjoittamiseen tuplaamalla henkilökunnan keräämän potin lopulliseksi lahjoitussummaksi.

 

”Keräyksemme tavoitteena oli saavuttaa summa, joka vastaa äidin tai isän asumista Ronald McDonald Talolla lähellä sairasta lastaan vuoden ajan. Kokonaisuudessaan lahjoituspottimme Talolle oli tavoiteltu 4015 euroa”, Rautiola kertaa.

 

HuoneKummiudella autetaan perheet lapsen lähelle

 

Yhteistyö Ronald McDonald Talon kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa HuoneKummiuden merkeissä. Innokas on yhdessä kumppaninsa Serres Oy:n kanssa lähtenyt tukemaan yhden Ronald McDonald Talon perhehuoneen ylläpitämistä ja toimintaa Helsingin Meilahdessa.

 

”Sen lisäksi, että Innokas ja Serres toimivat samassa konsernissa kehittäen tiiviissä yhteistyössä tulevaisuuden terveydenhuoltoa, halusimme tuoda kumppanuutemme uudelle tasolle yhteisen HuoneKummiuden muodossa. HuoneKummeina pystymme konkreettisella tavalla tukemaan perheitä auttamalla heidät asumaan lähelle lastaan tukien hänen toipumista ja hoitoa Uudessa Lastensairaalassa”, Rautiola kertoo.

 

HuoneKummeina Innokas ja Serres vastaavat Ronald McDonald Talon Vihreässä Talossa sijaitsevan Puna-Apila perhehuoneen ylläpitämisestä ja toiminnasta. Yhdessä tarjottava tuki kattaa huoneesta aiheutuvat kiinteät kulut varmistaen sen, että perheet pystyvät majoittumaan puhtaassa ja lämpimässä huoneessa lähellä lastaan.

 

”Ronald McDonald Talon toiminta-ajatus sopii hyvin siihen, mitä me Serreksellä haluamme saavuttaa: auttaa ihmisiä keskittymään siihen, mikä on heille kaikkein olennaisinta. Me autamme hoitajia kehittämällä älykkäitä ratkaisuja potilasnesteiden imuun ja käsittelyyn. Ronald McDonald Talo puolestaan tarjoaa turvallisen paikan perheille, jotta he voivat keskittyä lapsensa hoitoon”, kommentoi Serreksellä markkinointipäällikkönä työskentelevä Mari Makkonen.

 

”Tuemme mielellämme sitä, että perheet saavat olla yhdessä ja lähellä tarvitsemaansa hoitoa; keskittyä siihen mikä heille on kaikkein olennaisinta”, hän jatkaa.

 

Lastentalosäätiön markkinoinnista ja varainhankinnasta vastaava Katariina Schmidt on kiitollinen uusista HuoneKummeista.

 

”Kun lapsi on sairaalassa ja oma koti on kaukana, tarjoaa Ronald McDonald Talo kodinomaisen majoituksen perheelle lähellä sairaalaa. Lastentalosäätiön tavoitteena on kerätä varoja ja ylläpitää Talon toimintaa yhteistyökumppaneiden tukemana. Ilman kumppaneita säätiön toiminta ja Talon ylläpitäminen ei olisi mahdollista. Olemme erittäin kiitollisia Innokkaalle ja Serrekselle vastikään käynnistyneestä Kummiudesta”, Schmidt kiittelee.

 

Lisätietoja asiasta:

 

  • Elina Rautiola, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Innokas Medical Ltd.: elina.rautiola@innokasmedical.fi
  • Mari Makkonen, markkinointipäällikkö, Serres Oy: mari.makkonen@serres.com
  • Katariina Schmidt, markkinointi- ja varainhankintapäällikkö, Ronald McDonald Lastentalosäätiö: katariina.schmidt@rml.fi

 

Lisätietoja Ronald McDonald Lastentalosäätiöstä:

 

Helsingin Meilahdessa sijaitsevan Ronald McDonald Talon perusajatuksena on tarjota kodinomainen majoitus perheelle lapsen ollessa sairaalahoidossa HUS:n Uudessa Lastensairaalassa. Hoidon aikana muualta Suomesta Helsinkiin lapsen sairaalahoidon takia tullut perhe voi asua lähellä lasta. Perheiden ohjaus Taloon tapahtuu Uudesta Lastensairaalasta.

 

Talon toiminnasta vastaa itsenäinen Ronald McDonald Lastentalosäätiö, jonka perustaja on McDonald’s Oy. Säätiö on osa vuonna 1984 perustettua Ronald McDonald House Charities -säätiötä, jonka pääkonttori sijaitsee Chicagossa, USA:ssa. Nykyään taloja on jo yli 350 yli 40 maassa. Toimintaa rahoittavat mm. McDonald’s sekä lukuisat muut yritykset.

 

Lue lisää: rml.fi   

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News