Innokas ostaa tänä jouluna pukinkonttiin hyväntekeväisyyttä

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medicalin joulu on tänä vuonna pitkäaikaisesta perinteestään poikkeava. Normaalisti Innokkaalla ollaan muistettu joka joulu työntekijöitä pienellä joululahjalla. Lahjan sijasta Innokas päätti tänä vuonna jakaa joulumieltä uudella tavalla, tukemalla henkilöstön kesken yhteisesti valittua kohdetta hyväntekeväisyyssummalla.

 

”Halusimme aloittaa uuden perinteen Innokkaalla ja laittaa hyvän kiertämään. Sen lisäksi, että toimimme eettisesti ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla, haluamme pystyä vaikuttamaan yhteiskunnan hyvinvointiin myös entistä konkreettisemmin”, kertoo päätöksen taustoista Innokkaan henkilöstöpäällikkö Minna Salomaa.

 

Prosessissa Innokkaan henkilöstö pääsi vaikuttamaan hyväntekeväisyyskohteen valintaan joulukuussa järjestetyllä äänestyksellä. Äänestykseen valittiin toimijat sekä maineen että heidän tekemänsä yhteisen hyvän perusteella – lisäksi heikommassa asemassa olevien auttaminen oli yksi kriteereistä. Työntekijöille annettiin mahdollisuus ehdottaa äänestyksessä myös omaa kohdetta. Äänestyksen perusteella Innokkaan hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui lopulta Lastenklinikoiden Kummit ry. Lastenklinikoiden Kummit tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa ja niiden kehitys- ja tutkimustyötä, sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on myös tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä.

 

”Halusimme antaa lahjan, joka tulee vastaanottajalle aidosti tarpeeseen. On todella hienoa, että Innokkaan henkilöstö suhtautui asiaan erittäin positiivisesti! Koemme, että asia lämmittää mieltämme paljon enemmän, kuin perinteisten joululahjojen ostaminen – tämä oli meille kaikille hyvän mielen lahja, johon etenkin näin joulun alla kannustamme myös muita yrityksiä”, Salomaa päättää.

 

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News