Innokas oli jälleen mukana Medica-messuilla

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medical osallistui jälleen Saksan Düsseldorfissa 12.-15.11 järjestetyille Medica/Compamed –messuille. Kyseessä on yksi maailman suurimmista säännöllisesti järjestettävistä lääketieteen tekniikan alan erikoismessuista. Messukävijöitä kirjattiin neljän päivän aikana yhteensä 120 000, ja jopa 16 messuhallia oli näytteilleasettajien täyteen buukkaamat.

 

Innokas oli tapahtumassa mukana Business Finlandin ja OuluHealthin yhteistyössä toteuttamalla yhteisosastolla, jonne osallistui yhteensä jopa reilut 20 suomalaista alan yritystä.

 

”Business Finlandin ja OuluHealthin toteuttama yhteisosasto –tyyppinen ratkaisu on mielestämme todella fiksu tapa koota yritykset samasta maasta saman katon alle edustamaan suomalaista terveysteknologia-alan osaamista. Ständillämme oli koko ajan tasaisen vilkasta, ja järjestelyt toimivat moitteettomasti”, kertaa Innokkaan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Elina Rautiola.

 

Rautiolan lisäksi Innokkaalta osallistui Medicaan Innokkaan toimitusjohtaja Jouni Toijala, varatoimitusjohtaja Tommi Kaasalainen, laatujohtaja Tiina Kotipalo sekä Jan Pauve ja Heikki Norros myyntitiimistä. Innokkaan edustus oli tyytyväinen Medicasta saatuun messuantiin.

 

”Yhtenä maailman suurimpana alan tapahtumana Medica tarjoaa loistavan katsauksen terveysteknologia-alan tuotteisiin, trendeihin ja tarjontaan, joten Medicassa vietetyt päivät olivat todella antoisia! Kirjasimme messuilta yhteensä vajaat kymmenkunta uutta liidiä jatkoseurantaan”, Pauve kertaa.

 

Ständipaikan lisäksi Innokkaan toimitusjohtaja Jouni Toijala ja laatujohtaja Tiina Kotipalo osallistuivat Medican Connected Health Forumiin. Toijala ja Kotipalo keskustelivat tapahtuman seminaarilavalla ketterästä medical-laitteiden tuotekehityksestä monimutkaisessa muutosten, säännösten ja määräysten viidakossa.

 

”Toijalan ja Kotipalon puheenvuoro keräsi hyvin kuulijoita ja pientä keskustelua alustuksen päätteeksi. Kokonaisuudessaan messuosallistumisen voidaan sanoa olleen jälleen erittäin kannattava”, Rautiola pohtii.

 

tmp_1542878002568Medican Connected Health Forum.

 

Medica/Compamed järjestetään seuraavan kerran 18.-21.11.2019.

 

Lisätietoja messuista alla olevista osoitteista:

www.medica.de

www.compamed.de

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News