Innokas Medical panostaa kansainväliseen kasvuun – myyntitiimiin uusia kasvoja

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas on vahvistanut jälleen myyntitiimiään, kun diplomi-insinööri Jan Pauve sekä kauppatieteiden tradenomi Heikki Norros ovat liittyneet Innokkaan myyntitiimiin kesälomien jälkeen. Tiimin vahvistamisen kautta haetaan lisävoimaa uusien asiakkaiden hankintaan etenkin kansainvälisiltä markkinoilta.

 

Innokas on panostanut viime vuosina merkittävästi kasvuun Pohjoismaissa, mikä on tuottanut yritykselle useita uusia asiakkuuksia Suomen lisäksi myös Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Tulevaisuuden tavoitteena on saavuttaa entistäkin vahvempi asema Pohjoismaissa, mutta päästä avaamaan ovia myös Keski-Euroopan markkinoille. Erityisesti yrityksen kansainvälisiä kasvutavoitteita tukemaan Innokkaan myyntitiimiin on nyt rekrytoitu uusia osaajia.

 

Jan Pauve aloitti Innokkaalla syyskuussa liiketoiminnan kehitystehtävissä tittelillä Business Development Director. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti vankka kokemus suunnitteluliiketoiminnasta kuin myös monipuolinen kielitaito.

 

”Roolini Innokkaalla on todella mielenkiintoinen, sillä pääsen hyödyntämään omaa osaamistani kehittäessäni Innokkaan valmiuksia entistä vahvempaan kansainvälisten markkinoiden haltuunottoon. Uusien asiakkaiden tavoittelun lisäksi vastaan myös muutamasta Innokkaan avainasiakkaasta”, Pauve kertoo.

 

Hänellä on aikaisempaa työkokemusta muun muassa HW-suunnittelijan ja sovellusinsinöörin rooleista kuin myös terveysteknologia-alan startup-toiminnasta. Lisäksi hän on toiminut asiakkuuspäällikkönä sekä suunnitteluprojektien myyntitehtävissä. Uusissa tehtävissään Innokkaalla Pauve on aloittanut positiivisin mielin.

 

”Olen viihtynyt Innokkaalla erinomaisesti! Meillä on todella osaava, yhteen hiileen puhaltava tiimi ja kuljemme tavoitteellisesti kohti yhteisiä strategisia tavoitteitamme jokapäiväisessä työssämme. Tämä lupaa hyvää myös tulevaisuuden kasvutavoitteita ajatellen”, hän pohtii.

 

Jan PauveJan Pauve kuvassa.

 

Myös Heikki Norroksen pääasiallinen tehtävä on kasvattaa Innokkaan myyntiä uusille asiakkaille ulkomailla sekä ylläpitää olemassaolevia asiakassuhteita. Kansainvälisten markkinoiden parissa työskentely on Norrokselle tuttua jo hänen aikaisemmalta työuraltaan; ennen Innokasta hän on työskennellyt myyntitehtävien lisäksi muun muassa rauhanturvaajana Puolustusvoimissa. Norros aloitti Innokkaalla syyskuun alkupuolella Business Development Managerin roolissa.

 

”Uskon, että aikaisempi työkokemukseni tulee auttamaan minua uusissa haasteissani Innokkaalla. Siirryin Innokkaalle Safesack Scandinaviasta, jossa työskentelin teollisuuden pakkausmateriaalien myyntitehtävissä. Olen myös työskennellyt rauhanturvaajana Tshadissa, mikä opetti minulle muun muassa paineensietokykyä ja neuvottelutaitoja monikulttuurisessa ympäristössä”, hän kertoo.

 

Tulevaisuudelta Innokkaalla Norros odottaa mielenkiintoisia haasteita erilaisten myyntiprojektien parissa, kuin myös onnistumisen tunteita uusasiakashankinnassa ja itsensä kehittämisessä.

 

”Mielekkäintä työssäni on ehdottomasti asiakkaiden kanssa työskentely ja vuorovaikuttaminen, sekä ratkaisuehdotusten esittely heille”, hän pohtii ja jatkaa:

”Tästä syystä odotankin tulevaisuudelta erityisesti tutustumista useisiin uusiin asiakkaisiin, sekä hedelmällistä yhteistyötä heidän ja asiantuntevien kollegoideni kanssa. Lisäksi uskon, että uudet haasteet Innokkaalla kehittävät minua myös työntekijänä.”

Heikki Norros

Heikki Norros kuvassa.

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News