Innokas Medical mukana tukemassa sairaalassa joulunsa viettäviä lapsia ja heidän perheitään

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas järjestää koko henkilöstönsä voimin joulukeräyksen Ronald McDonald Lastentalosäätiön hyväksi.

 

Innokas Medical rakentaa parempaa huomista kehittämällä ja tuottamalla terveysteknologiaa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa synnytettävistä uusista innovaatioista hyötyvät myös mm. erikoissairaanhoidossa olevat lapset, joiden läheisistä noin 400 yöpyy joka vuosi Ronald McDonald Talolla Helsingin Meilahdessa.

 

Kun lapset ovat sairaalassa, heidän turvallisuudestaan ja hyvinvoinnistaan huolehditaan lääkintälaitteiden avulla, joiden parissa myös Innokas Medical suunnittelijan ja valmistajan roolissa päivittäin työskentelee. Samaan aikaan lasten perheiden hyvinvoinnista huolehditaan puolestaan Ronald McDonald Talolla.

 

”Säätiön toiminnan eettinen ja moraalinen perusta on todella vahva, minkä lisäksi sillä on selkeä linkki meidän liiketoimintaan. Innokkaalla kehitettyjen ja valmistettujen medical-laitteiden avulla voidaan auttaa ihmisiä elämään parempi ja pidempi elämä – osaa näistä laitteista voidaan käyttää myös hoitamaan ja diagnosoimaan niitä lapsia, joiden perheitä puolestaan Ronald McDonald Lastentalosäätiö tukee ja auttaa”, pohtii Innokas Medicalin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Elina Rautiola.

 

”Tarkoituksenamme on rakentaa pitkäjänteinen kumppanuus Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa, minkä kautta kannamme yhteiskuntavastuumme yrityksenä. Yhteistyön myötä saamme kokea jälleen konreettisesti sen, kuinka merkityksellistä ja tärkeää työtä jokainen Innokas Medicalin työntekijä päivittäin tekee”, hän jatkaa.

 

Innokkaan ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön välinen yhteistyö käynnistyy loppuvuoden aikana joulukeräyksen muodossa. Hyväntekeväisyyskeräyksessä Innokas tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden tukea sairaalajoulua viettävää lasta ja perhettä joululahjoituksella ja -tervehdyksellä. Yritys kannustaa lahjoittamiseen tuplaamalla henkilökunnan keräämän potin lopulliseksi lahjoitussummaksi.

 

”Keräyksen tavoitteena on saavuttaa summa, joka vastaa äidin tai isän asumista Ronald McDonald Talolla lähellä sairasta lastaan vuoden ajan. Lopullinen lahjoitussumma selviää joulukuussa, jolloin luovutamme lahjoituksen Lastentalosäätiölle ja joulutervehdykset Talon perheille”, Rautiola kertoo.

 

Lastentalosäätiön markkinoinnista ja varainhankinnasta vastaava Katariina Schmidt on kiitollinen uudesta kumppanuudesta Innokas Medicalin kanssa.

 

”Kun lapsi on sairaalassa ja oma koti on kaukana, tarjoaa Ronald McDonald Talo kodinomaisen majoituksen perheelle, jotta heillä on mahdollisuus olla lapsen lähellä. Lastentalosäätiön tavoitteena on kerätä varoja ja ylläpitää Talon toimintaa yhteistyökumppaneiden tukemana. Ilman kumppaneita säätiön toiminta ja Talon ylläpitäminen ei olisi mahdollista”, Schmidt kertoo.

 

Lisätietoja asiasta:

 

Lisätietoja Ronald McDonald Lastentalosäätiöstä:

 

Helsingin Meilahdessa sijaitsevan Ronald McDonald Talon perusajatuksena on tarjota kodinomainen majoitus perheelle lapsen ollessa sairaalahoidossa HUS:n Uudessa Lastensairaalassa. Hoidon aikana muualta Suomesta Helsinkiin lapsen sairaalahoidon takia tullut perhe voi asua lähellä lasta. Perheiden ohjaus Taloon tapahtuu Uudesta Lastensairaalasta.

Talon toiminnasta vastaa itsenäinen Ronald McDonald Lastentalosäätiö, jonka perustaja on McDonald’s Oy. Säätiö on osa vuonna 1984 perustettua Ronald McDonald House Charities -säätiötä, jonka pääkonttori sijaitsee Chicagossa, USA:ssa. Nykyään taloja on jo yli 350 yli 40 maassa. Toimintaa rahoittavat mm. McDonald’s sekä lukuisat muut yritykset.

Lue lisää: rml.fi   

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News