Innokas Medical ja Kasve yhteistyössä edistämään terveysteknologia-alan tuoteyritysten menestymistä markkinoilla

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medical on sopinut strategisesta kumppanuudesta Kuopiossa päämajaansa pitävän Kasve Oy:n kanssa. Kasve on terveysteknologia-alalla toimiva asiantuntijapalveluyritys, joka on keskittynyt mm. laatu- ja regulaatiopuolen konsultointipalveluihin. Yhteistyön kautta yritykset tavoittelevat synergiaetuja sekä lisäarvon tuottoa molempien asiakkaille.

 

”Halusimme vahvistaa yhteistyökumppaniverkostoamme laatu- ja regulaatioasioissa, sillä olemme havainneet, että alan yrityksillä on kasvava tarve saada asiantuntevaa konsultointiapua esimerkiksi markkinahyväksyntöjen sekä laatujärjestelmäkartoitusten osalta”, kertoo Innokas Medicalilla liiketoiminnan kehitystehtävissä työskentelevä Mikko Kangas.

 

”Myös Innokas tarjoaa näitä palveluita asiakkailleen, mutta yhteistyön kautta osaamisemme ja resurssimme ovat nyt entistä laajemmat ja joustavammat”, hän jatkaa.

 

Innokkaan uudella yhteistyökumppanilla Kasvella on vankka kokemus mm. terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden CE-merkinnöistä, ISO 13485 -standardin mukaisten laadunhallintajärjestelmien luomisesta sekä lääkinnällisten laitteiden ja niihin liittyvien ohjelmistojen (IEC/EN 62304) laadunhallinnasta.

 

”Moni asiakkaamme etsii laatu- ja regulaatiopalveluiden lisäksi myös osaavaa lääkintälaitteiden suunnittelu- ja valmistuskumppania. Vastikään käynnistynyt yhteistyömme Innokkaan kanssa mahdollistaa sen, että voimme jatkossa ohjata näitä palveluita etsivät asiakkaamme Innokkaalle, joka pitkän kokemuksen omaavana yrityksenä on tällä alueella Suomen ehdotonta kärkeä. Yhteistyön kautta pystymme siis palvelemaan myös meidän asiakkaitamme entistä monipuolisemmin”, kertoo Kasven toimitusjohtaja Elias Haapakorva.

 

Molemmat osapuolet uskovat yhteistyön luovan merkittävää lisäarvoa alan tuoteyrityksille, jotka tarvitsevat kumppania koko tuotteen elinkaaren ajaksi.

 

Lisätietoja asiasta:

 Mikko Kangas, Business Development Director, Innokas Medical: mikko.kangas@innokasmedical.fi

Elias Haapakorva, CEO, Kasve Oy: elias.haapakorva@kasve.fi

 

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News