Health Business Breakfast: Tulevaisuuden terveysteknologiatuotteet syntyvät ketterästi tiiviillä yhteistyöllä

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medical järjestää marraskuun alussa yhteistyössä Olfactomicsin sekä BusinessOulun/OuluHealthin kanssa Health Business Breakfast -tilaisuuden Oulussa. Tervetuloa nauttimaan aamiaista, verkostoitumaan ja keskustelemaan!

 

Tilaisuuden tarkoituksena on keskustella tulevaisuuden medical-laitteiden tuotekehityksestä – onko ketterä tuotekehitys mahdollista alan raskaasta regulaatiosta ja monimutkaistuvasta toimintaympäristöstä huolimatta? Tilaisuudessa pohditaan muun muassa sitä, millainen lääkintälaitteiden tuotekehitysmallin pitäisi olla, että se palvelisi samanaikaisesti sekä tiukasti reguloitua toimintaympäristöä että ketterää tuotekehitystä.

 

Innokkaan, Olfactomicsin ja OuluHealthin aamiaistilaisuudessa pääset kuulemaan asiantuntijoiden alustusta parhaista mahdollisista toimintatavoista ketterässä medical-laitteiden tuotekehityksessä sekä kuinka laatu- ja regulaatiovaatimukset pystytään huomioimaan tehokkaasti tuotekehitysprojektin aikana. Lisäksi suomalainen terveysteknologia-alan startup-yritys Olfactomics kertoo kokemuksistaan case-esimerkin kautta. Tervetuloa!

 

Tilaisuuden tarkka ohjelma ja aikataulu sekä rekisteröitymislinkki löytyvät täältä!

 

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News