Valmistus reagoi teollisuuden muutoksiin ketterästi mutta huolella

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Haastavien ja muuttuvien aikojen edessä kokemuksella, asiantuntijuudella ja laadulla on suuri merkitys. Innokas Medicalilla on pitkä kokemus terveysteknologia-alalla, mutta mitä osaamista kokemus vaativalla alalla on tuonut tullessaan, ja miten se auttaa Innokasta tasapainoilemaan muuttuvien maailmantilanteiden mukana? Mitä asioita teidän yrityksessänne pohditaan?

 

Toimintaympäristön muutos vaikuttaa tuotantoon monin tavoin

 

Viime aikoina olemme kaikki todistaneet suuria muutoksia toimintaympäristössämme. Materiaalien ja komponenttien saatavuus on epävarmaa ja yhteistyökumppaneiden luotettavuus äkkiä jotain muuta, kuin mihin olemme tottuneet. Pitkiksi venyneet toimitusketjut ja osaoptimoidut hankinnat ovat osoittautuneet epäluotettaviksi nyt, kun globaaleilla markkinoilla on paljon häiriöitä. Sen pienen ja hankintahinnaltaan edullisimman osan yllättävä puuttuminen saattaa aiheuttaa huomattavaa haittaa pysäyttäessään suurenkin tuoteprojektin valmistuksen ja toimitukset.

Myös vastuullisuus -termi saa uusia merkityksiä. Ymmärrämme jo hyvin ekologisuuden ja taloudellisuuden merkityksen omassa toiminnassa, mutta entäpä muut vastuualueet? Mitä on poliittinen vastuullisuus? Onhan ajankohtaiset pakoteasiat huomioitu? Oletko varma, että toimitusketjusi kaikki jäsenet kohtelevat työntekijöitään ja sidosryhmiään asiallisesti? Käsitelläänkö kriittisiä tietojasi oikeasti sen tason luottamuksella, jota edellytät?

 

Lähtökohtana tinkimätön suunnittelun ja valmistuksen taso

 

Innokas Medical on perinteinen lääkinnällisten laitteiden suunnittelija ja valmistaja. Potilasturvallisuuden ollessa kyseessä on selvää, ettei alalla voi käyttää epävarmoja ratkaisuja, joiden toimivuudesta tai luotettavuudesta emme ole varmoja. Toimialasta johtuen prosessiemme lähtökohtia ovat tinkimätön suunnittelun ja valmistuksen taso kaikissa vaiheissa. Lopputuotteitamme käytetään erityisen vaativissa sovelluksissa, joten projektin alusta lähtien olemme tottuneet ottamaan huomioon pienetkin onnistumiseen vaikuttavat yksityiskohdat. Hallitsemme ketjun kaikki osa-alueet myös komponenttien toimitusketjun, tuotannon aloitukseen liittyvien toimenpiteiden, ylläpidon, muutoshallinnan ja aikanaan myös jälkimarkkinoinnin osalta.

Näinä haastavina aikoina oikean kumppanin valinnalla sopimussuunnittelussa ja -valmistuksessa on väliä. Siksi Innokas Medical Oy on valmis laajentamaan palveluitaan myös perinteisen alueensa, reguloitujen lääkinnällisten laitteiden ulkopuolelle vaativien elektromekaanisten laitteiden suunnitteluun, valmistukseen, testaukseen ja toimituslogistiikkaan. Hallitsemme kokonaisuuden siten, että kanssamme projektit tai tuotteet ovat aina luotettavissa käsissä. Kokemus, toimitusketjun hallinta, vahva osaaminen ja tinkimätön laaduntuottokyky ovat asioita, jotka vastaavat suoraan tämän hetken ajankohtaisiin haasteisiin. Kokemuksemme ansiosta pystymme tekemään projektin kriittisessä alkuvaiheessa oikeat ratkaisut ja valinnat, jotka varmistavat tuotteiden häiriöttömän elinkaaren ja liiketoiminnan.

 

Kuinka voisimme siis palvella sinun yritystäsi?

 

Ota yhteyttä!