Janne Kostamosta Innokas Medical -konsernin uusi toimitusjohtaja

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medical -konsernin uudeksi toimitujohtajaksi on nimitetty eMBA, tuotantotalouden diplomi-insinööri sekä konetekniikan insinööri Janne Kostamo (50). Kostamo siirtyy Innokas Medicalin palvelukseen Pharmia Oy:sta, jossa hän on toiminut toimitusjohtajan tehtävässä vuoden 2018 alusta alkaen. Pharmia on n. 100 henkeä työllistävä ravintolisien sopimusvalmistukseen ja CE-merkittyjen tuotteiden kehittämiseen, tuotantoon ja kaupallistamiseen keskittynyt yritys. Ennen Pharmiaa Kostamo on työskennellyt Miratel Oy:ssä (2000-2011) useissa johtotason tehtävissä valmistuksen, suunnittelun ja digitaalisten sairaalaympäristöjen ja -ratkaisuiden parissa. Ascomin ostettua Miratelin, Kostamo työskenteli yrityksen Suomen ja Baltian yksiköiden toimitusjohtajana sekä konsernin liiketoiminnan kehitystehtävissä (2011-2018).

 

Aikaisemman kokemuksensa myötä Kostamo tuo Innokkaalle vahvaa näkemystä suunnittelu- ja valmistuspalveluiden sekä digitaalisen terveydenhuollon ratkaisuiden edelleen kehittämiseen ja johtamiseen vahvistaen Innokkaan strategiaa ja toimintaa tulevaisuudessa.

 

Kostamo tulee aloittamaan uudessa roolissaan Innokkaalla 4.1.2021. Siihen saakka Innokas Medicalia johtaa aiemmin ilmoitetun mukaisesti Ari Paalijärvi (vt. toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja). Kostamon pääasiallinen toimipiste tulee sijaitsemaan Innokkaan Espoon toimistolla.

  

Lisätietoja asiasta:

Elina Ihme, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Innokas Medical Ltd.: elina.ihme@innokasmedical.fi | +358 40 869 0722

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News