Innokas Medical osallistuu 2021 Alihankintamessuille

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medical osallistuu Tamperella 21.-23.9.2021 järjestettäville Alihankintamessuille. Teollisuutta laajasti esittävä messu on kerännyt runsain joukoin näytteilleasettajia ja Innokkaalla on ilo olla mukana pitkästä aikaa paikan päällä.

 

2021 messujen teemana on "Datasta bisnestä", ja tapahtumassa tuodaan esiin tiedon merkitystä tulevaisuuden teollisuudessa. Teemaa tarkastellaan älykkään teollisuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden näkökulmista ja ohjelmassa on paljon ajankohtaista asiaa. Teema sopii keskeisesti myös Innokkaan toimintaan: viime vuosien aikana olemme panostaneet merkittävästi erilaisiin tuotannon kehityshankkeisiin. Esimerkiksi datapohjaisen tuotannonhallinnan ja uuden ERP-järjestelmän hyödyntäminen sekä tuotantotoiminnan kehittäminen Lean-periaatteiden mukaisesti ovat tuoneet kokonaistehokkuuden lisäksi mukanaan entistä ketterämpiä ja laadukkaampia toimintatapoja. Odotammekin malttamattomina, että pääsemme juttelemaan näillä messuilla asiakkaidemme kanssa niin sopimusvalmistuksen kuin muidenkin palvelujemme uusimmista tuulista.

 

Tule tapaamaan meitä osastolle A615!

 

Olen mielenkiinnolla ja innolla lähdössä pitkästä aikaan fyysisille messuille ja tapaamaan asiakkaita kasvotusten. On hienoa päästä kuulemaan ja näkemään asiakkaiden ja muiden yritysten kuulumisia. Tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan Innokkaan tämän päivän palveluihin ja referensseihin," kommentoi Mikko Kangas, Business Development Director. Mikon ja muun Innokkaan väen löydät osastoltamme A-hallin keskeltä.

 

Tapahtumasta löydät lisää tietoa osoitteesta: https://www.alihankinta.fi/fi/

 

 

Picture of Eeva Lindroth
Kirjoittaja Eeva Lindroth
Head of Brand and Communications
Fairs & Events