Myös Innokas Medicalilla pyöräillään ilmastonmuutosta vastaan

Uutiset & Ajankohtaiset | Innokas

Innokas Medical työntekijöineen osallistuu jälleen tänä vuonna valtakunnalliseen Kilometrikisaan, joka on yritysten, työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen tai muunlaisten joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Kisa käynnistyi 1.5 ja kestää aina syyskuun loppupuolelle (22.9) saakka. Kilometrikisaan kerätään joukkue, joka koostuu esimerkiksi yrityksen työntekijöistä.

 

”Osallistujat kirjaavat kisan aikana henkilökohtaisesti poljetut pyöräilykilometrinsä tai -minuuttinsa ylös kasvattaen oman joukkueensa kokonaissaldoa. Voittajajoukkue on se, jolla on kisan päätyttyä eniten pyöräilykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohden”, kertaa Innokas Medicalilla hankintapäällikkönä sekä aktiivisena TYKY-jäsenenä työskentelevä Satu Heiskari.

 

”Olemme osallistuneet Kilometrikisaan TYKY-tiimimme vetämänä kerran aikaisemminkin, jolloin poljimme yhteensä lähes 13 000 kilometrin edestä silloisen osallistujakunnan voimin”, hän jatkaa.

 

Vaikka kilometrikisassa jaetaan voittajajoukkueille myös palkintoja, on kyseessä kuitenkin puhtaasti leikkimielinen kisa, jonka päätarkoitus on innostaa ihmisiä pyöräilemään.

 

Ketjureaktio osana Kilometrikisaa

 

Kilometrikisan myötä Innokas työntekijöineen osallistuu myös Suomen Punaisen Ristin lanseeraamaan Ketjureaktioon. Tänä kesänä Ketjureaktiossa pyöräillään yhdessä ilmastonmuutosta vastaan; apua poljetaan eteläisen Afrikan ja Tadzhikistanin vuoristoalueille, missä kärsitään ilmastonmuutoksesta. Ketjureaktio perustuu pakokaasupäästöjen pienentämiseen, sillä jokaista poljettua 25 kilometriä kohden hiilidioksidipäästöt vähenevät noin 4kg. Ketjureaktioon osallistuva yritys lahjoittaa Suomen Punaiselle Ristille yhden euron jokaisesta joukkueensa polkemasta 25 kilometristä edistäen näin SPR:n ilmastonmuutos vastaista työtä.

 

”Kilometrikisaan osallistuminen edistää henkilöstömme terveyttä sekä yhteisömme työhyvinvointia. Ketjureaktion kautta kannamme puolestaan yhteiskuntavastuumme yrityksenä”, Innokas Medicalin markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Rautiola kommentoi ja jatkaa:

 

”Olen todella kiitollinen meidän idearikkaalle ja aktiiviselle TYKY-tiimille, joka organisoi sekä Kilometrikisaan että Ketjureaktioon osallistumisen Innokkaalla.”

 

Terveyden ja työhyvinvoinnin edistämisen, yritysvastuun toteutumisen ja ilmastonmuutos vastaisen työn nimissä Innokas Medical kannustaa myös muita yrityksiä osallistumaan Kilometrikisaan sekä Ketjureaktioon.

 

Lisätietoja Kilometrikisasta löydät täältä:

https://www.kilometrikisa.fi/

Lisätietoja Ketjureaktiosta löydät täältä:

https://www.punainenristi.fi/ketjureaktio

 

Kuvan lähde: Suomen Punainen Risti

Kilpailujen sisältö, lähde: kilometrikisa.fi ja punainenristi.fi/ketjureaktio

Picture of Elina Ihme
Kirjoittaja Elina Ihme
Head of Marketing and Communications
News